Tallåsen
3 september 2017
15:00

Referat: ASK/BIK 2 - Hjältevads Mariannelunds IS

Matchen spelades på Tallåsen i Bälaryd. Vi startar lite trevande och är inte riktigt på tårna inledningsvis. Aneby tar rättvist ledningen efter ca en kvart. Vi rycker upp oss och vaknar till och tar över matchen mer och mer. Skapar mängder av målchanser, men avslutar rakt på deras målvakt. Till slut hänger Benjamin dit kvitteringen, otagbart i nättaket, fint framspelad av Filip. Vi går till halvtidsvila med 1-1. Tyvärr skadar sig Emil efter ca 20 minuter av matchen och kan inte spela mer. Lite småskador och förkylningar gör att vi känner oss lite vingklippta med bara 2 avbytare. Men vi gör några ändringar i laget inför andra halvlek och växlar upp tempot och kör över Aneby fullständigt. Vi är starka och bjuder på fint, tryggt försvarsspel med snabba omställningar som resulterar i snygga mål. Med alla chanser vi skapar denna match kunde matchen lika gärna slutat 10-1. Matchens lirare för dagen blev Filip som jobbade hårt hela matchen och skakade fram många fina lägen för laget.

Mål: Bobo 2, Beny 2, Axl
Assist: Filip 3, Beny